Retouren

Wij doen er alles aan om u via onze website zo uitgebreid en volledig mogelijk te informeren over onze artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een artikel toch niet voldoet aan uw verwachtingen. U kunt deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Daartoe willen wij u verzoeken de hieronder beschreven retourprocedure te volgen.

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Indien is gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, betalen wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug.

Retourfomulier

Om uw retour af te kunnen handelen, hebben wij van u een aantal gegevens nodig. Wij willen u dan ook verzoeken het retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en met de retourzending mee te sturen. U kunt het retourformulier hier downloaden.

Retourzending

De artikelen dienen, indien mogelijk, in originele staat met aangehechte prijskaartjes te worden teruggezonden. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt worden, aangezien u verantwoordelijk bent voor de artikelen tot het moment dat Kleine Haas deze in ontvangst heeft genomen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

Afkoelperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden.

U kunt uw retouren sturen naar:

Kleine Haas
Zalmgracht 16
6642 EJ  Beuningen

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.