Veilig betalen

Wij hanteren de volgende betaalmethoden:

iDEAL
Mister Cash
Overboeking
Verzending onder rembours
PayPal

iDEAL

iDEAL is de betaalmethode waarmee consumenten online aankopen snel en veilig kunnen afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

 • U bestelt een product.
 • Kies iDEAL als betaalmethode.
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt.
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank.
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld.
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed.
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank.
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!

Op www.ideal.nl kunt u rustig nalezen wat iDEAL is en hoe iDEAL in zijn werk gaat.

Mister Cash

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen. Bancontact/Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van de kaarthouder wordt verplaatst naar de rekening van de handelaar. Voor de kaarthouder gebeurt dat via de bank die de kaart heeft uitgegeven (de issuer / kaartuitgever), voor de handelaar via de acquirer (leverancier van betalingsdiensten voor handelaars) met wie hij een contract heeft afgesloten.

Dat gebeurt in 3 duidelijke stappen:

1. Controle
Wanneer een klant zijn pincode invoert, wordt er een verificatie van de bankkaart geactiveerd. Die start het dataverkeer tussen issuer en acquirer en controleert of er voldoende geld op de rekening van de klant staat om de aankoop te doen. Bij een positief antwoord wordt er een autorisatie gegeven, bij een negatief antwoord stopt de transactie hier.

2. Berekening
Na de uitwisseling van autorisatie wordt er meteen overgegaan tot de uitwisseling van financiële confirmatie, één van de unieke kenmerken van Bancontact/Mister Cash. Issuers geven op deze manier snel door aan de klant welk bedrag er precies van zijn rekening zal gaan.

3. Settlement
Hier vindt de effectieve betaling plaats. Issuers worden gedebiteerd, acquirers gecrediteerd, en het juiste bedrag komt vervolgens bij de juiste persoon terecht.

Overboeking

Na uw keuze om het geldbedrag over te maken naar onze rekening, ontvangt u een automatisch gegenereerd bericht. In dit bericht staat het bankrekeningnummer. Na ontvangst van uw betaling sturen wij het product direct op. De levertijd kan door deze betaalwijze dus enigszins vertraagd worden.

Verzending onder rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. U dient het bedrag contant te voldoen aan de chauffeur.

De kosten voor een levering onder rembours bedragen € 7,50 (administratiekosten) bovenop de reguliere verzendkosten. Het is niet mogelijk om uw betaling bij één van de afhaalpunten te voldoen.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Alle PayPal-leden profiteren van praktische, snelle en veilige betalingen. PayPal is de veilige manier om online te betalen. PayPal beveiligt niet alleen uw persoonlijke gegevens maar biedt ook uitgebreide bescherming tegen ongeautoriseerde betalingen vanaf uw rekening. Van elke transactie vanaf uw PayPal-rekening ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Als u een bevestiging ontvangt van een betaling die u niet heeft geautoriseerd, dan kan de klantenondersteuningsteam van PayPal u altijd helpen. Op die manier wordt de kwestie zo snel mogelijk opgelost.

Hoe werkt PayPal?

 • Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
 • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
 • Als u een betaling naar een PayPal-gebruiker wilt sturen, heeft u alleen het e-mailadres van de gebruiker nodig.
 • Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

Op www.paypal.com/nl kunt u rustig nalezen wat PayPal is en hoe PayPal in zijn werk gaat.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.