Spaarsysteem

Bij Kleine Haas is elke aankoop geld waard! In de webshop kun je aan de hand van het loyaliteitspunten systeem bij elke besteding van 10 euro, 1 loyaliteitspunt ter waarde van  € 0,10 cent ontvangen. Je kunt op elk gewenste tijdstip deze punten omzetten tot een waardebon, die je bij elke volgende aankoop in de shop kunt toepassen.

Toewijzing loyaliteitspunten:
De loyaliteitspunten worden toegekend nadat de levering heeft plaatsgevonden. De punten worden weer afgetrokken indien de order is geannuleerd of retour wordt verzonden.

Omzetten naar een waardebon:
Indien je de loyaliteitspunten wilt omzetten naar een waardebon, ga je naar ''mijn account'' en klik je op ''Mijn loyaliteitspunten'' hier zie je een overzicht van de lopende en afgewikkelde transacties met betrekking tot de loyaliteitspunten.
Je kunt de punten omzetten tot een waardebon, deze waardebon is een jaar geldig. Het systeem genereert een waardebon code die bij aankoop van een product u kunt gebruiken.

Werking waardebon:
Op het moment dat u de waardebon wilt gebuiken voer je de waardebon code in. In het pagina ''Overzicht'' krijg je te zien hoeveel er wordt afgetrokken van het totaal bedrag van het product, waarna je verder kunt gaan met het afwikkeling van de verzending en betaling.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.