Ruilen

Wij doen er alles aan om u via onze website zo uitgebreid en volledig mogelijk te informeren over onze artikelen. Desondanks kan het voorkomen dat een artikel toch niet voldoet aan uw verwachtingen. U kunt deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren of u kunt ervoor kiezen het artikel te ruilen. Daartoe willen wij u verzoeken de hieronder beschreven procedure te volgen. Let op: artikelen die zijn gekocht in de uitverkoop (via de outlet) kunnen niet worden geruild of geretourneerd!

Aanmelden ruil

Om de doorlooptijd van de transactie te versnellen, willen wij u verzoeken ons vooraf te informeren als u artikelen wil ruilen. Dit kan door een mail te sturen naar retour@kleinehaas.nl en in deze mail in ieder geval uw naam, adres en ordernummer te vermelden. Daarnaast kunt u in deze mail vermelden welk artikel u retour zult zenden en welk artikel u daarvoor in de plaats uitgeleverd wilt krijgen. Hierdoor kunnen wij alles alvast voorbereiden zodat u, nadat wij de goederen retour hebben ontvangen, sneller uw artikelen uitgeleverd krijgt.

Retourfomulier

Om uw ruil af te kunnen handelen, hebben wij van u een aantal gegevens nodig. Wij willen u dan ook verzoeken het retourformulier zo volledig mogelijk in te vullen en met de retourzending mee te sturen. U kunt het retourformulier hier downloaden. Geef duidelijk op het formulier aan welk artikel u in welke maat wenst te ontvangen.

Retourzending

De artikelen dienen, indien mogelijk, in originele staat met aangehechte prijskaartjes te worden teruggezonden. Zorg ervoor dat de artikelen goed verpakt worden, aangezien u verantwoordelijk bent voor de artikelen tot het moment dat Kleine Haas deze in ontvangst heeft genomen. De kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

U kunt uw retouren sturen naar:

Kleine Haas
Zalmgracht 16
6642 EJ Beuningen

Afhandeling ruil

Na de ontvangst zullen wij de door u retour gezonden artikelen controleren. Na controle zullen wij het door u gewenste ruilartikel toesturen. Daarbij nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Afhandeling van de order zal zo snel mogelijk plaatsvinden (doorgaans direct na ontvangst van de goederen), doch uiterlijk binnen 7 dagen.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.