List of products by brand Tumble 'N Dry

TUMBLE 'N DRY IS EEN HIP, STOER EN BETAALBAAR KINDERKLEDINGMERK.

De kleding is lekker draagbaar en volgt altijd met een eigenwijze knipoog de belangrijkste trends. Tumble 'N Dry gelooft in design voor elke dag happinez! Gemaakt met positieve energie, voor alle stoere kids!

De persoonlijkheid van Tumble 'N Dry wordt gekenmerkt door het idee dat hippe en functionele dagelijkse mode bijdraagt aan de kunst van het leven, goed en gelukkig zijn en moet betaalbaar zijn voor iedereen. De liefde voor mooie, functionele artikelen, fris kleurgebruik en de overtuiging dat design het dagelijks leven verbetert.

Tumble 'N Dry is gestart in 2007 en heeft de ambitie om een lifestylemerk te creëren dat hip, betaalbaar, stoer en actief is!
De T'ND collecties zijn verdeeld in de segmenten jongens en meiden. Voor beide segmenten hebben we Lo. collecties, verkrijgbaar in maat 62-92, Mid.. collecties, verkrijgbaar in maat 92-140 en Hi... collecties, verkrijgbaar in maat 116-176. Het merk is van oorsprong een Nederlands merk en tegenwoordig verkrijgbaar in meer dan 600 kinderkledingspeciaalzaken in Nederland, Scandinavië, België, Duitsland, Spanje, Oost-Europa, Canada, Japan, Libanon, Zwitserland en Rusland. 

Koop Tumble 'N Dry nu online op www.kleinehaas.nl

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren.